Adatkezelés

Az MLS.hu online áruház üzemeltetőjeként cégünk, az M.L.S. Magyarország Kft. fontosnak tartja vásárlói adatainak biztonságos, és diszkrét kezelését. Az MLS.hu online áruházban regisztrált felhasználók adatait a megrendelés teljesítése és a megrendelés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. A vásárlói adatokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a webáruház alvállalkozójaként működik (pl.: futárszolgálat). Ekkor azonban, az alvállalkozók az adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A vásárlói adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Adatkezelő: M.L.S. Magyarország Kft.
Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Sellő u. 8.
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-72658/2014.

Regisztrációs adatok

A regisztráció folyamán személyes adatai megadását kérjük (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése, illetve szükség esetén a kapcsolatfelvétel érdekében kérjük és tároljuk.

A megrendelés utáni adatellenőrzés

A megrendelést követően munkatársunk adatellenőrzés céljából e-mailen vagy telefonon keresztül felveheti Önnel a kapcsolatot. A megrendelés gyors és pontos teljesítése érdekében fontos, hogy a regisztráció során adatait pontosan adja meg.

A regisztráció megszüntetése

Az MLS.hu online áruház lehetővé teszi vásárlói számára a kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését az áruház nyilvántartásából. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt a megrendeles (kukac) mls.hu címre, amely tartalmazza a regisztrációkor megadott e-mail címét, nevét, és a belépési jelszavát.

A felhasználó adatainak módosítása

Regisztrált felhasználóként, az MLS.hu online áruházban megadott adatait bármikor megváltoztathatja bejelentkezés után az „Fiók áttekintő” gombra kattintva.

Hírlevél

Webáruházunk aktuális híreiről, akcióiról vásárlóinkat hírlevél formájában tájékoztatjuk. A hírelvélre történő feliratkozásra a megrendelés elküldésekor, illetve a „Hírlevél” menüpontban van lehetősége. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat a hírlevél alján megtalálható „Leiratkozás” gombra klikkelve, illetve a „Hírlevél” menüpontban.